Lafferty: – En drømmeovergang

Foto: BurnleyFC.com

Burnleys nysignering, Danny Lafferty beskriver overgangen til Turf Moor som en drømmeovergang og gleder seg til å vise seg fram for den engelske fotballen.

Venstrebacken skrev under en to- og et halvt års kontrakt med the Clarets etter å ha imponert manager Howe på sitt ett-ukes lange prøvespill. 22-åringen er bestemt på å reise kjerringa etter at den profesjonelle karrieren med Celtic ikke slå gjennom.

Jeg tror jeg vet hva som trengs for å gjøre det bra her og håper å kunne vise det, sa Lafferty. Det er en drømmeovergang for meg å kunne ta steget over vannet og bli gitt denne muligheten, det er en jeg kommer til å gjøre mest ut av. Det betyr mye for meg, Burnley er en stor klubb som også har vært i Premier League et par år siden og mitt håp er å kunne starte godt og bistå laget med å nå Play Off-ene i år. Jeg var her et par dager og ble imponert over opplegget, jeg ser fram til erfaringen herfra, avsluttet nysigneringen.