Lafferty kalt opp til landslaget – igjen

Danny Laffertys imponerende form denne sesongen har belønnet venstrevingen med nok en innkallelse til Michael O’Neills nord irske landslag og deres kamp mot Malta neste måned. 

3. Danny Lafferty23-åringen fikk en treg start på Turf Moor-karrieren etter overgangen i sommer og etter at leiesoldat Joseph Mills ankom så det ut til at det kom til å bli en utfordrende opphold i Lancashire. Den tidligere Derry City-spilleren fikk sin debut for landslaget i november mot Aserbajdsjan og har siden imponert for the Clarets som også kan skyldes en regimeendring på Turf Moor og det faktum at Ben Mee ble skadd. Lafferty er tatt med i troppen som skal møte Malta på Ta’Qali National Stadium onsdag, 6.februar.

– Jeg mener det vil være rettferdig å si at han har prestert godt. Han har tjent oss, seg selv og laget veldig godt i Bens fravær, Ben kommer nok til se litt nærmere på det nå, men det er sunt for laget, bekreftet Sean Dyche.

Sam Vokes har også imponert for Lancashire-laget den siste tiden og gir nok Chris Coleman hodebry i forkant at Wales’ treningskamp mot Østerrike neste måned.