Låner Keane fra Manchester United

The Clarets hentet inn sin andre leiesoldat i går, nærmest på overtid, når Michael Keane ankom fra Manchester United. 21-åringen blir i Lancashire til januar. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Englands U21-spiller føyer seg i rekken av andre landslagsspillere på samme nivå; Danny Ings og Nathanial Chalobah, sistnevnte ankom også på lån igår. Unge Keane startet karrieren på Old Trafford og skrev under sin første proff-kontrakt i 2011, han fikk sin debut i cupen mot Aldershot Town samme året og etter flere kamper i turneringen ble han belønnet med sin første Premier League-kamp mot Sunderland forrige måned.

Midtstopperen ble kåret til årets spiller på reservelaget i 2012 ettersom de vant nevnte liga, men mulighetene på førstelaget uteble og lån ble resultatet. I 2012/13-sesongen var det Leicester og 27 kamper, året etter Derby og Blackburn Rovers. På den internasjonale scene har forsvareren representert U19 og U21, der han bidro til en semifinale-plass med U19-laget i EM 2012. Under Gareth Southgates ledelse har det blitt 12 kamper og tre mål.