Lee Hoos om veien videre

Lee Hoos bekreftet idag at klubben er i en slik posisjon der de ikke trenger å selge spillere som følge av nedrykket fra Premier League. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Styremedlem Hoos understreker at klubben er i en sunn økonomisk posisjon og har seriøse ambisjoner om å gjenta fjorårets bragd med opprykk.

– Vi er i en heldig posisjon akkurat nå hvor vi ikke er tvunget til å selge noen av økonomiske grunner. Vi har gjort ting fornuftig og hele poenget med å bygge et lag er å prøve å holde det samlet og bygge det opp derfra. Jeg kan ikke forutsi fremtiden og hva som kommer til å skje med individer, men forrige gang vi rykket ned måtte vi selge spillere for å balansere regnskapet. 

– Vi kommer ikke til å være i den posisjonen neste sesong og vi er nå i en posisjon der vi kan minne spillerne om at vi er kapable og den beste måten å komme seg tilbake til Premier League er å holde sammen og hjelpe oss tilbake. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det har vært spekulasjoner om Sean (kontrakten går ut til sommeren), men han planlegger de to neste kampene og derfra neste sesong og hvordan vi kan ta klubben fremover. Det virkelig viktige nå er at hvis vi tar to steg fram og ett tilbake, så er vi fortsatt på vei fremover. 

– Det vi trenger er å forsikre oss at vi ikke tar to steg tilbake, det er viktig at vi fortsetter å se fremover og det gjelder å ha de rette investeringene, infrastrukturen og holde på spillerne som får klubben til å vokse og ta den fremover. 

– Det er snakk om bærekraft, ikke bare finansielt. Når vi får sjansen til å returnere til Premier League igjen, så vil vi forsikre oss at vi er sterkere for utfordringen og klarer å holde oss der. Styret er veldig ambisiøse og ønsker å ta klubben fremover. 

– Det er et par klubber på tabellen nå som – ved nedrykk – vil måtte selge spillere for å få gjøre opp for underskuddet. Styret har bestemt at vi ikke ønsker å være i den posisjonen der vi må demontere, fordi det vil være to steg tilbake, avsluttet Hoos.