Lennon nyter livet på Turf Moor

I vinter ble Aaron Lennon hentet til Turf Moor fra Everton som en forsterkning og erstatter for skadde Robbie Brady. Siden den gang har ikke vingen sett seg tilbake. Med sin hurtighet og prestasjoner har i vingen raskt blitt en populær spiller på Turf Moor, en tilværelse han selv nyter. 

Foto: BurnleyFC.com

Når Robbie Bardy ble skadet mistet the Clarets en del av sin kreativitet i angrepet. Resultatene uteble og riktignok var det sterke lag de møtte i løpet av to måneder, men prestasjonene var etter ønsket standard. Noe måtte gjøres og inn kom Aaron Lennon fra Everton og Georges-Kevin N’Koudou fra Tottenham. Lennon brukte ikke lang tid på å finne seg til rette under Sean Dyche og med sin hurtighet, erfaring (349 PL-kamper) og øye for offensive løp, ble han raskt populær blant fansen.

Lennon ble tatt godt imot av sine nye lagkamerater og i løpet av kort tid følte han seg hjemme. Slikt blomstrer man på Turf Moor og vingen gir Sean Dyche en god del av æren for det.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg vil si at dette er det mest sammenknyttede laget jeg noen har sett. Fra det øyeblikket jeg ankom så var det en enhet, alle holder sammen og kommer godt overens, det er en herlig atmosfære. Etter å ha kommet hit så hjalp manageren, guttene og aller rundt klubben med å finne meg til rette og det tror jeg kan sees på prestasjonene mine. All får deg til å føle seg velkommen, ikke bare spillerne, men støtteapparatet og hele Burnley som fotballklubb. 

– En mann av hans (Dyche) kvaliteter får alle sammen, alle i klubben holder sammen og det mener jeg er takket være manageren. Han fikk meg til å finne meg til rette, har gitt meg frihet i måten jeg spiller på og har vært utrolig. Han har litt av alt. Jeg har jobbet med noen virkelig gode managere, men mener sjefen helt klart er i det øvre sjiktet. 

Lennon har de siste kampene vært instrumental for the Clarets og viste nok en gang sine ferdigheter mot West Bromwich forrige helg ved å blant annet legge opp til Ashley Barnes fantastiske mål. Vingen håper at de burgunder- og lyseblå kan opprettholde den formkurven når de reiser til Vicarage Road og Watford denne helgen.

– Vi reiser til Watford og vil ha tre poeng. Vi er i god form, har hatt gode resultater og vil fortsette med det. De har også hatt gode resultater etter at en ny manager kom inn, så man forventer normalt sett en reaksjon. De har hatt det og det kommer til å være en vanskelig kamp for oss, men vi er i god form og tenker ikke så mye over det. Vi skal se på oss selv og satser på seier, avsluttet Lennon.