Long forlenger med Burnley

Kevin Long føyer seg til i forsvarerne som forlenger med Burnley i år. Den tidligere Cork City-spilleren skriver under en tre års kontrakt som binder iren til Turf Moor fram til juni 2021.

Foto: BurnleyFC.com

Den nye avtalen erstatter den forrige som ble signert ett år siden. Long er den spilleren som har tilbrakt lengst tid på Turf Moor og forteller at samtaler har pågått hele veien.

– Samtalene startet mot slutten av forrige sesong og vi har tatt det derfra. Etter sommerferien så jeg fram til å gi det et nytt forsøk og jeg liker meg veldig goddt her og er henrykt over å kunne være her i tre år til. Helt siden jeg ankom klubben har det gått en vei og det har utviklet seg enormt. Jeg tror det kommer til å forsette slik så lenge vi forsikrer oss at prestasjonene på gresset forblir gode. 

Foto: BurnleyFC.com

– Forrige sesong spilte jeg ganske mange kamper i Premier League, som er det høyeste nivået og hvor man ønsker å være. Jeg er ikke i lagoppstillingen for øyeblikket siden Tarky og gjør det så bra så jeg må vente på min tur. Man må vente på den muligheten og ta den når den kommer, noe jeg mener jeg fikk til forrige sesong. Jeg ønsker å spille og er ikke begeistret over å ikke være med. 

– Målet mitt er å starte, men det er bare mulig å velge elleve og jeg må være tålmodig og fortsette å jobbe hardt. Når sjansen kommer, liker jeg å tro at jeg kan hjelpe laget, avsluttet Long.