Magisk snuoperasjon på Turf Moor!

(Burnley 3-2 Rotherham): Rotherham fikk en pangstart med et tidlig mål, Jay utlignet før pause. Gjestene trodde de kunne dra i land en seier etter timen, men ble etter hvert redusert til ti mann og the Clarets satte i gang et enormt kjør. Benson utlignet tre minutter på overtid og ga et håp om poengdeling, men Halil Dervisoglu ville det annerledes og satte inn vinner målet i det ellevte tilleggsminutt! En av de villeste kampene på lenge!

The Clarets startet i sin vante måte med offensiv innstilling, men fikk en kalddusj etter tre minutter når et angrep endte i et Rotherham-angrep der kula havnet på høyre kant og ble lagt inn i feltet. Der var Brooke Notron-Cuffy umarkert og kunne enkelt stange kallen i nærmeste hjørne. 1-0 til Rotherham etter tre minutter.

Burnley fikk nesten utlignet i det 7.minutt når Jay Rodriguez nikket ballen forbi keeper, men ballen ble reddet på streken. Burnley hadde en spennende periode der de truet gjestene, men rundt kvarteret våknet Rotherham litt og skapte litt uro i Burnley-feltet med noen hjørnespark på rappen.

Tella og Zaroury skapte trøbbel for gjestene langs kanten med farlige innlegg og Gudmundsson (22′) fikk testet ut keeper Johansson med en fin volley. Det ble en del fram og tilbake og Washington (34′) tvang fram en utmerket redning av Muric, så the Clarets forsto at noe måtte gjøres.

I det 35.minutt fosset hjemmelaget fremover med Tella på kanten. Det startet fra den påfølgende corneren der Burnley brøt spillet, mistet ballen, gjenvant kula og brukte halve laget før Tella mottok ballen på venstre kant, løp seg fri og lobbet pent inn i feltet il en umarkert Jay Rodriguez som enkelt kunne tappe inn kula med hodet. 1-1 på Turf Moor!

Tre minutter senere kunne det stått 2-1 til Burnley, men skuddet til Tella (38′) ble reddet på streken. Harwood-Bellis (42′) og Tella (45′) forsøkte seg før fjerdedommeren la til fem tilleggsminutter.

Tella (45′), Gudmundsson (46′) og Vitinho (46′) var tidlig ute etter sidebytte og forsøkte seg på mål, men keeperen sto imot. Zaroury sørget for å skape store problemer på kanten og sørget for å fôre sine medspillere med gode innlegg. The Clarets dominerte store deler av kampen, men det var et øyeblikks uoppmerksomhet som endret kampbildet. Etter utallige angrep av the Clarets og ut av ingenting havnet ballen hos innbytter Ogbene som sto og fisket. Chiedozie Ogbene satt fart, sendte ballen mot mål, traff stolpen og sendte gjestene i føringen igjen. 2-1 til Rotherham i det 64.minutt.

The Clarets sendte ut Dervisoglu, Roberts og Barnes. Det tok under ett minutt fra Roberts kom ut på banen og ble klippet ned av Bramall, som fikk sitt andre gule og dermed rødt kort. Selv med ti mann, så var Rotherham nærmest til å finne nettmaskene med Lindsay (79′). Roberts (82′) fikk en kjempemulighet til å utligne etter utsøkt forarbeid av Dervisoglu.

Temperaturen økte mot slutten av kampen når Barnes (86′) fant nettet og ulignet for the Clarets mot slutten av kampen, men ble blåst av for offside. De påfølgende minuttene ble det delt ut kort i rykk og napp. Siden det ble noen skader i løpet av kampen og litt drøying av tid av Rotherham, la fjerdedommeren til ikke mindre enn ti tilleggsminutter.

Burnley presset på og fikk uttelling for strevet i det første tilleggsminutt! Når ingen andre enn Manuel Benson briljerte på høyrekanten, fintet unna to motspillere før han sendte avgårde en salve som gikk i det lengste krysset! Full jubel på Turf Moor! 2-2 i det 90+1.minutt!

Maatsen (90+3) sendte et varselsskudd like til side for mål. Klokken tikket og the Clarets prøvde og prøvde, men ble hindret at et Roterham.-forsvar som jobbet heroisk. I det Ellevntetilleggsminutt derimot, skjedde magien på Turf Moor. Roberts tok et raskt innkast til Benson som la inn i feltet til Brownhill som klinket til og tvang fram en fantastisk redning av keeper Johansson. Skuddet var hardt og keeperen måtte gi retur som havnet rett i bena til Halil Dervisoglu som klinket kula i mål og sendte Burnley i ledelsen! Spinnvill kamp på Turf Moor! 3-2 til Burnley!

Burnley: Muric, Vitinho (Roberts 73), Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen, Cork, Brownhill, Gudmundsson (Benson 59), Tella (Dervisoglu 69), Zaroury, Rodriguez (Barnes 73)
Innbyttere: Peacock-Farrell, Roberts, Taylor, Bastien, Benson, Barnes, Dervisoglu
Gule kort: Maatsen 89, Brownhill 89, Beyer 90+9

Rotherham: Johansson, Harding, Bramall, Hall, Barlaser, Peltier, Wiles, Rathbone (Wood 76), Odoffin (Ogbene 62), Norton-Cuffy, (Kelly 86) Washington (Lindsay 63)
Innbyttere: Vickers, Lindsay, McCart, Wood, Eaves, Kelly, Ogbene
Gule kort: Bramall 68+74, Barlaser 89, Wiles 90+2
Rødt kort: Bramall 74