Målløs kamp og ett poeng på bortebane

(Wolverhampton 0-0 Burnley): Begge lag skapte noen sjanser, der hjemmelaget var de største bidragsyterne, men det endte med en målløs poengdeling på Molineux Stadium.

Burnley måtte klare seg uten Tarkowski og Westwood som begge soner karantene som følge av fem gule kort og ble erstattet av Collins og Cork. Hjemmelaget har tre strake seire på eget gress, mens Burnley er ubeseiret (eller uten seier) på sine tre siste kamper.

Oppgjøret startet med Cork som la standarden for kampen med en takling på Moutinho etterfulgt av gult til Mee for å ha klippet ned Traore, men bortsett fra det så var det en rolig åpning. Det var flere innkast enn gode pasninger og mer en kamp om ballen, fremfor kvalitativ bruk av ballen.

Taylor (12′) var første til å prøve skuddfoten, men sendte skuddet et stykke utenfor. Dendocker (13′) testet ut Pope to minutter senere. I det 16.minutt ble det litt kontroverser når Lowton og Hwang duellerte i luften og Lowton plasserte albuen i ansiktet på Hwang, det gule kortet var fortjent, men Hwangs respons med å lappe til Lowton fikk ingen konsekvens. Svak dømming av John Brooks.

Wood (13′ og 22′) kom til noen halvsjanser uten at det truet keeper Sa. Hwang (25′) testet ut Pope som var med på notene, men Adama Traore (29′) sitt skudd som traff tverrleggeren var kampens første store sjanse. Jimenez (31′) kunne ha skapt nok en stor mulighet, men Taylor vartet opp med en genial takling.

Charlie Taylor storspilte nok en gang i forsvaret og sørget for flere gode og viktige taklinger. Dommeren imponerte ingen ved flere anledninger og i atter en kamp gikk avgjørelsene i favør motstanderen. Saiss (44′) forsøkte seg før fjerdedommeren la til to tilleggsminutter og lagene ble sendt i garderoben.

Annen omgang startet litt mer jevnt, men hjemmelaget hadde et lite overtak med ballen. Jimenes plantet armen i ansiktet på Nathan Collins – dommeren var konsitent – og ga ingenting. Noe måtte gjøres, så da ble Wood ble erstattet med Rodriguez. Wood var ikke fornøyd, men han imponerte heller ingen i dag. Følgelig måtte Wood vente på sitt 50.mål, mens Rodriguez fikk mulighet til å score sitt 100.

Traore (68′) og Hwang (69′) fikk opp pulsen på banen med to spennende muligheter! Johan Berg Gudmunsson ble byttet ut med 20 minutter igjen og ble erstattet av Vydra. Vydra gikk på topp, mens Cornet gikk til venstre og McNeil til høyre kant.

McNeil (78′) og Traore (81′) kom til gode muligheter før Aaron Lennon ble sendt utpå i det 84.minutt for Maxwell Cornet. Derfra og ut kampen ble det mest å holde ut og sikre poeng på bortebane. Fjerdedommeren la til fire tilleggsminutter.

Wolverhampton: Sa, Kilman, Coady, Saiss, Semedo, Dendoncker, Moutinho, Ait-Nouri, Traore, Jimenez, Hwang (Trincao 84)
Innbyttere: Moulden, Ruddy, Bueno, Hoever, Campbell, Cundle, Silva, Trincao
Gule kort: Mee 6, Lowton 17, Rodriguez 63

Burnley: Pope, Taylor, Mee, Collins, Lowton, McNeill, Brownhill, Cork, Berg Gudmundsson (Vydra 70), Wood (Rodriguez 57), Cornet (Lennon 84)
Innbyttere: Hennessey, Norris, Long, Pieters, Roberts, Thomas, Lennon, Rodriguez, Vydra
Gule kort: Tilman 86

Dommer: John Brooks