– Manglet det kliniske foran mål

Sean Dyche pressekonferanseEtter å ha sett sin lilla- og lyseblå hær spille med hjertet utenpå drakten uten å få noe igjen for det i nok en kamp, mener manageren at the Clarets manglet den kliniske avslutningen mot Arsenal. Sjefen var heller ikke imponert over kampens eneste mål og det som skjedde i forkant

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets løp mye på Turf Moor og de ga alt, som fansen er vant med å se av sine helter fra Lancashire. Gjestene fra London fikk hjelp av dommeren i et utall dueller og det eneste som skilte lagene var Aaron Ramseys heldige mål etter tolv minutter.

Sjefen føler fortsatt at spillerne viste viljen til å klatre ut av bunnstriden på motsatt side av der Arsenal befinner seg.

– Vi viste at det kom til å bli en stor utfordring fordi Arsenal er i god form om dagen, sa Dyche. Vi hadde en bevisst plan med å prøve å forstyrre dem, vi spilte ballen fremover raskere enn det vi vanligvis gjør fordi vi ønsket å komme oss inn i deres forsvarslinje raskere. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener det fungerte i perioder. I første omgang hadde vi våre øyeblikk, men vi fikk til mye mer i annen. Vi trengte egentlig det lille øyeblikket med kvalitet foran mål som trengs for å bryte ned lag som dette, men det manglet. Jeg tenker ikke så mye over prestasjonen fordi det var mye bra og mye energi, vilje og ønske til å vinne kampen. 

– Det var et forferdelig mål fra start til slutt og jeg vil si at vi ikke startet bra i det hele tatt. Vi ga dem nesten kampen servert på et sølvfat ved å gjøre feil avgjørelser, inkludert den som ledet til målet, men foruten det mener jeg første omgang jevnet seg ut og i annen klarte vi ikke vinne det lille øyeblikket med klarhet som bidrar til å få noe ut av kampen. 

– Vi har flere vanskelige utfordringer som venter mot lag som tabellen forteller ikke er så gode som de vi nylig har møtt, men det er fortsatt store utfordringer. Vi er fortsatt med i kampen, det er sikkert og det synes på måten vi spiller på; at spillerne er sultne til å bli værende i Premier League og det samme er jeg, avsluttet manageren.