Marney deler æren med forsvaret

Dean Marney sørget for the Clarets’ eneste mål mot Hull på KC Stadium i helgens runde, noe som også sikret de lilla- og lyseblå deres syvende strake seier over tigerne. Selv roste midtbanespilleren sine defensive kollegaer etter en strålende oppvisningen som i stor grad bidro til å dra i land en viktig seier og nok en kamp uten baklengs. 

Ex-Tiger Marney fikk som nevnt kampens eneste mål og satte punktum for Hulls sterke hjemmeform ved å hindre dem nok en seier på KC Stadium. Midtbanespilleren ble servert en herlig ball av Ross Wallace som førte til Marneys tredje mål denne sesongen, men i annen omgang måtte the Clarets virkelig vise fram sine defensive ferdigheter – i mot setning til første omgang som var preget av den mer offensive biten.

Foto: Burnelyfc.com

Midtbanespilleren var strålende fornøyd å kunne dele æren med forsvaret, som ble det første til å nekte tigerne nettkjenning på deres egen hjemmebane denne sesongen.

– Det er alltid fint å komme på scoringslisten, poengterte Marney. Jeg har hatt noen fine sjanser de siste ukene og det var en herlig ball fra Roscoe, så det var fint å score igjen – men det er laget det handler om og den bakre fireren var strålende.

– Våre to midtstoppere spilte bra, slik de har gjort gjennom hele sesongen og en god kamp var påkrevd av dem. Vi trener hardt på treningene på det defensive, da det har ikke vært noe problem å score mål – vi har bare sluppet inn for mange. Sjefen har jobbet hardt med guttene, vi har tatt til oss det han har sagt og fått en god start under hans ledelse.

– I første omgang mener jeg vi spilte veldig bra og så veldig farlige ut på kontringene. Vi følte oss komfortable, men i annen omgang gjorde de virkelig en innsats og det var noen store prestasjoner der ute. Det var et godt resultat, de er et godt lag som har gjort det veldig bra, så det å komme ut av det med tre poeng og uten baklengs er fantastisk. Jeg er sikker på at guttene kommer til å prestere igjen mot Barnsley og forhåpentligvis vise oss fram i derbyet neste uke, avsluttet Marney.