Neste: Barnsley

Sean Dyches’ mannskap reiser til vriene Oakwell og gjester Barnsley som vaker i bunnstriden. Begge troppene stiller nærmest skadefri, men Burnley håper å kunne dra fordel av Barnsleys svake sesongstart ved å dra i land en sjelden seier før det store Lancashire-oppgjøret i helgen.

Barnsley-sjef Keith Hill har en fulltallig tropp å velge mellom og spås å sende ut et uendret lag i oppgjøret mot Burnley, men både midtbanespiller Akos Buzsaky og Emile Sinclair håper å kunne få sine fulle detbuter.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley-boss Sean Dyche blir styrket av Kieran Trippier som er tilgjengelig igjen etter å måtte stå over forrige kamp grunnet karantene, men blir samtidig svekket av å miste Dean Marney som blir å stå over kampen grunnet sitt femte gule kort mot Hull.

Siden 1901 har det blitt 63 møter mellom lagene der Burnley har et lite overtak ved å ha dratt i land 30 av disse, hvor 18 har endt med tap. The Clarets jager sin fjerde seier på av fem mulige, men det kommende hjemmelaget har kun tapt en av deres siste 15 hjemmekamper og bedre blir det ikke når ni av disse har gått i Barnsleys favør. Videre har det ikke blitt generert mange mål i diss oppgjørene, for antallet mål er like stort som antall møter; 63.

Barnsley ligger og vaker i bunnstriden med ett poeng unna nedrykksplass og sliter litt med formen, som har gitt kun en seier av åtte mulige. Keith Hill liker å rokere på laget; manageren har latt hele 29 spillere få vise seg fram i drakta denne sesongen – kun Watford (G.Zola) og Bristol City (D.McInnes) har benyttet seg av fler med 30. Hill vil også få sin 300.kamp som manager.

Sean Dyches’ mannskap besitter en 13.plass og er også kun tre poeng unna Play-Off der de jager deres sjette seier av ni mulige. Blant milepælene vil Ross Wallace få sin 100., Scott Wiseman sin 200. og medforsvarer Jim McNulty sin 150. kamp for sine respektive klubb.

Kampen spilles på Oakwell, tirsdag 27.nov kl. 20:45

Tidligere møter:
18.okt 2011 Barnsley 2-0 Burnley
14.feb 2012 Burnley 2-0 Barnsley