Marney: – En stor seier

Norwich-kampens spiller, Dean Marney hyller lagånden på Turf Moor etter at laget kjempet seg til en viktig seier og opprykkrivalene Norwich City som er vanskelige når de kommer på besøk. Kampens første mål var midtbanespillerens første på hjemmebane og Marney håper å kunne legge til flere mål lista i fremtiden.

Burnley styrte første omgangen hvor Marney satte inn kampens første mål. Etter sidebytte presset gjestene som ble belønnet med utligning i det 65.minutt av Grant Holt. Kampen åpnet seg og begge lag fikk alt å spille om, og etter mye kjemping og flere forsøk dukket Jay-Rod opp og puttet inn vinnermålet.

Det var en stor seier mot et godt lag, sier Marney. Vi viste at det kom til å være tøft og det viste seg å være en tøff dag, men det var god jobb fra gutta og vi fikk som fortjent. Når vi var hos dem var det likt – i første omgang var vi mer komfortable, mens de startet andre omgangen veldig godt og fikk målet, men vi viste vår sterke karakter og det å få den seieren er stort. 

– Det ble nevnt i garderoben at ved tidligere anledninger så hadde tapt kampen, og det har hendt tidligere hvor vi har gitt fra oss seieren, men gutta har en sterk karakter og mange lederskikkelser som dro oss gjennom det.

Seieren kom på et kritisk- og ikke minst viktig tidspunkt, da Lancashire-laget tapte sin siste kamp mot Doncaster, og trenger poeng hvis de skal klare å holde med i teten om opprykk eliten.

Det er en grunn til at de er i den posisjonen og det er der vi ønsker å være. Vi har vist hva vi er gode for mot de store lagene, men det er mot de lagene lavere på tabellen hvor vi må begynne å ta poeng. Vi skuffet oss selv på tirsdag så det var viktig at vi spratt tilbake idag og ser fram til neste.

– Det var mitt første mål hjemme, så det betyr mye, forteller Marney. Det er viktig at jeg prøver å legge det til i mitt spill. Jeg kom ikke hit som en profilert målscorer og det er nok noen som er skuffet at jeg ikke scorer så mange mål som jeg burde, men det er ikke mitt spill – men det er noe jeg ønsker å legge til. Det er tre nå, som er flott og forhåpentligvis kan jeg legge til enda fler, sier midtbanespilleren.