Marney: – Vi kan klare det


The Clarets reiser til Leicester i morgen og reservekaptein, Dean Marney håper at de lilla- og lyseblå kan spenne bein på Sven Göran Erikssons mannskap før de tar turen videre sørover til Robin Hood-landet i Nottingham.

Klubbens vikarierende kapteinen føler at ettersom forrige oppgjør mot the Foxes endte med seier på Turf Moor, ligger alt til rette for å gjenta bragden.

I lys av Alexanders manglende spilletid og Carlisles varierende prestasjoner, med benken til følge, er det midtbanespiller Dean Marney som for øyeblikket bærer kapteinsbåndet. Etter å ha seiret over både Leicester og Nottingham i sesongstarten føler den tidligere Tottenham- og Hull-spilleren at Burnley har den selvtilliten som trengs for å hente hjem poengene.

foto: burnleyfootballclub.com

Vi vet at vi kan vinne over dem; vi var over Leicester hjemme og vi vant over Forest hjemme – så jeg vet vi kan klare det igjen, poengterer kapteinen. Vi har noen vanskelige kamper denne måneden og vi trenger å få inn seirene, vi er fortsatt med (Play Off) og forhåpentligvis kan lørdagen sende oss dit vi burde være. Det er helt åpent og med kampene som kommer mot lagene rundt oss gir det oss en god mulighet.

– Vi fant formen og satt oss selv i en god posisjon, men så sviktet oss selv, innrømmer Marney. Det er vanskelig når man taper, fordi man mister litt selvtillit og når man gjør det kan det virke som om alt er i mot deg. Kanskje det var det som skjedde og det er en av de små feiltagelsene vi har blitt straffet for, men vi er positive. Vi lot oss selv i stikken de par siste kampene, men vi er fortsatt med, føler vi har det som trengs og ser fram til lørdagens kamp, avslutter Dean Marney.