McCann: – Godt å score igjen

Kaptein Chris McCann var en lykkelig mann etter at hans mål i første ekstraomgang sørget for å sende the Clarets videre i Carling Cupens tredje runde. 

Foto: BurnleyFC.com

Kapteinen var så nære å nette mot the Bluebirds i helgen, et mål som kanskje kunne ha sørget the Clarets’ første seier denne sesongen. McCann kom inn mot slutten av annen om gang og takket være sin nettkjenning i det 105.minutt sørget midtbanegeneralen for å sende Burnley videre i cupen.

Foto: BurnleyFC.com

Det var skuffende forrige lørdag, med den sjansen jeg fikk, innrømmer McCann etter å ha bommet på en kjempesjanse. Jeg burde ha scoret og det har plaget meg hele helgen, for i ni av ti tilfeller skal man score på slike sjanser – det er en av de tingene, men det var godt å komme på scoringslisten, få tilbake de gode minnene og forhåpentligvis fortsette i samme retning og score fler mål. Det var godt med målet, men det viktigste er at seieren sendte oss til neste runde.

Vi måtte jobbe hardt for det, la McCann til. Vi var det ledende laget og med våre to mål slapp vi trykket litt, slik vi gjorde mot Burton og det fikk vi svi for. Så fort de fikk inn det ene målet, var de på oss hele tiden og så fikk de inn enda et mål som var skuffende for vår del, men vi dro det i land på ekstraomganger, er videre til neste runde som er det viktigste og forhåpentligvis kan vi ta denne seieren inn i liga-formen hvor vi må begynne å plukke opp poeng, noe vi forhåpentligvis kan gjøre på lørdag, avsluttet kapteinen.