McNeill forlenger med Burnley

The Clarets’ juvel Dwight McNeill skriver under en ny kontrakt med Burnley som binder han til sommeren 2024 med opsjon på ett år til. Vingen hadde kontrakt til sommeren 2023.

Nyheten blir tatt godt i mot av de fleste Burnley-fans, spesielt i lys av et utfordrende overgangsvindu der kun Dale Stephens ble hentet inn som førstelagsspiller.

Jeg er henrykt over å ha skrevet under ny kontrakt. Jeg elsker å spille for klubben og det er her jeg vil være. Det er en flott posisjon å være i og for å være ærlig kunne jeg ikke ha bedt om mer fra guttene. Fokuset mitt har hele tiden vært å være en Burnley-spiller og fortsette med det jeg gjør fordi jeg elsker denne klubben. Jeg liker virkelig laget og det å spille for sjefen og vil fortsette med det.

I løpet av sommeren var det naturlig nok rykter rundt spilleren og flere klubber ryktes å ha vært interesserte i vingens tjenester. Heldigvis for Burnley sin del valgte McNeill å bli værende og ser mot neste kamp etter å ha vært et fast inventar på laget siden årsskiftet.

Helt siden West Ham-kampen har sjefen og guttene har tro på meg og jeg har vært i laget siden da. Jeg er glad og heldig til å ha vært i dette laget, men jeg tror jeg har vist hva jeg kan, hva jeg er kapabel til å gjøre og vil fortsette med det. Jeg har blitt mer erfaren og forstår meg selv som person på og utenfor banen, noe som er viktig. Jeg ønsker å fortsette med det dette året og fortsette å være en del av laget og spille fotball, sa McNeill.