McQuoid åpner for permanent overgang

Leiesoldat Josh McQuoid tar bladet fra munnen og åpner for en permanent gjenforening med Eddie Howe i Burnley etter å ha imponert for de lilla- og lyseblå i løpet av de siste to- og et halvt månedene. 

Foto: BurnleyFC.com

Leiesoldaten fikk sitt første mål for Lancashire-laget nylig, et praktfullt langskudd som sendte the Clarets i føringen i en kamp de omsider vant 2-1. Angriperen fortalte i et intervju etter kampen at han trives på Turf Moor og antyder samtidig at en permanent overgang er aktuelt for den tidligere Bournemouth-spilleren. 22-åringen har ikke overbevist for Millwall siden overgangen i august og er ikke førsteprioritet for manager Kenny Jackett – slikt setter fart på ryktene.

– Jeg har helt klart hatt det bra her, påpekte McQuoid som har jobbet under Howe og Jason Tindall i Bournemouth. Hvor enn man drar og så lenge man får spille fotball og føler at man gjør det bra, så kommer er det noe man nyter. Det er helt klart et flott lag og jeg har stortrivdes å spille med guttene, jeg kjenner noen av dem fra før og det samme gjelder manageren og assistenten, samt noen fra trenerapparatet, så det gjorde det lettere å slå seg til ro.

– Spillemessig tror jeg at jeg har funnet rytmen, har spilt noen kamper på rad nå og føler meg i form. Det er bra for meg også å kunne spille bra, spesielt når man får flere kamper på rad da det får selvtilliten til å vokse, sa leiesoldaten.

Manager Howe har vært varsom med å røpe sine planer for sommeren, men det er allment kjent at Burnley-sjefen er en beundrer av McQuoid, som ikke bare passer i laget på grunn av alderen, men også spillmessig.