McQuoid: – Godt å få et mål

Josh McQuoid fikk sitt første mål i Burnley-trøyen siden overgangen fra Millwall og forteller i et intervju etter Doncaster-seieren at han og resten av laget kommer til å fortsette å kjempe om de resterende poengene. 

Foto: BurnleyFC.com

McQuoids langskudd var det første av tre mål som fant sted på Keepmoat Stadium i en kamp der the Clarets vant 2-1 og dermed dro i land sin tredje seier på fire forsøk. Eddie Howes mannskap er i skrivende stund seks poeng bak siste Play Off-plass og selv om man allerede har avskrevet Burnley som opprykkskandidater denne sesongen, så er det teoretisk fortsatt mulig med fire kamper og tolv poeng å hente.. Men de aller færreste praktiserer Semb/Olsens matematiske filosofi.

– Vi har hatt mange kamper på veldig kort periode, men holdt stand og dro i land resultatet, sa leiesoldaten. Det er vanskelig å spille borte, så det å vinne ti kamper på fremmed gress er utrolig – vi dominerte mye av spillet og var litt slakke til tider, men grunnet antallet kamper er det noen ganger vanskelig.

Vi viste det mot Brighton også; at vi kunne ta oss i nakkeskinnet og dra i land en seier, noe vi viste mot Doncaster og det føles godt. Guttene vet at det er vrient (Play Off), men vi prøver å gjøre vårt beste til siste dag og se hvor det tar oss. Man vet aldri hva som kan skje, så vi skal fortsette med vårt, spille fotball og prøve å vinne.

Foto: BurnleyFC.com

McQuoid, som er en tidligere elev av Howe-æraen fra Bournemouth-tiden, har fått flere kamper for the Clarets og etter deres 5-1-seier over Portsmouth der angriperen kom inn fra benken, har det blitt tre strake kamper for leiesoldaten. Den allsidige angriperen var henrykt over å kunne score for første gang i Burnley-trøyen og enda mer spesielt ble det ettersom målet var det 100. under Eddie Howes ledelse.

Det var godt å få et mål. Det betyr ikke så mye hvordan den går inn, men det er alltid stas når det er et fint mål. Det var mitt første mål denne sesongen som også lettet på byrden av mine skuldre. Det er alltid fint å kunne spille og når man får til en seiersrekke, øker selvtilliten, noe jeg har oppnådd og dermed er det gøy å være involvert, avsluttet Josh McQuoid.