Mee øyner Play-Off

Forsvarsklippen Ben Mee øyner Play-Off plassering denne sesongen, en først venter Barnsley på Oakwell.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley reiser som kjent til Oakwell idag og møter et lag som vaker i gråsonen, ved seier her øker sjansene til den etterlengtede Play-Off plasseringen, men forsvareren vil ikke forhaste noen ting og tar det et steg av gangen.

-Vi må sparke det i gang nå, vi har en tendens til å komme oss i posisjoner vi er nære, men så plutselig glipper det, forklarte Mee. Vi trenger å gjøre en innsats og gi et forsøk på å komme oss opp tid denne gangen og ikke bare si at vi var nære.

Forhåpentligvis klarer vi å få til en formkurve og seks poeng fra de to neste kampene og se hvor det tar oss. Forrige sesong hadde vi en god periode rundt jul og kom oss til en syvende plass, men så raknet det. Det var frustrerende og derfor håper vi å kunne klare å få det til i år; å klatre opp og bli der

Mee har stadig mer vist seg å være en viktig brikke i Clarets-laget og bidratt med å holde nullen i tre kamper. Venstrebacken er bestemt på å opprettholde kurven mot Barnsley og ta det inn i helgens storoppgjør mot Blackburn på Turf Moor.

-En stor helg venter og vi ønsker en seier. Det er en stor kamp og guttene ønsker å være klare, men vi har en stor kamp i kveld og vi kommer til å gjøre det vi kan for å vinne fordi begge er kamper vi må vinne. En kamp av gangen og så tar vi helgen, avsluttet Mee.