Mee takker fansen

Midtstopper Ben Mee hyllet fansen for trofast oppmøte og spesielt når de burgunder- og lyseblå dro i land en etterlengtet seier over West Bromwich etter et halvt århundres ventetid. Clarets-fansen reiste mannsterke til the Hawthornes og stilte med 2.700 supportere.

Foto: BurnleyFC.com

Burnleys seier over the Baggies var den første siden 1969, sikret på god vei deres nedrykk og resulterte i etterkant Alan Pardews avskjed som manager. The Clarets har nå tre strake seire og noen fans leker forsiktig med tanken av lille Burnley puster store Arsenal i nakken om 6.plassen, men Ben Mee fryder seg mer over fansens glede og trofaste oppmøte.

– Det er en stund siden vi spilte og det var godt å komme tilbake med en seier, vi ser fram til det som kommer. Den tilreisende støtten var utrolig og jeg er sikker på at de kommer til å nye de neste kampene også. Det var fantastisk og det var fint for dem å kunne nyte det selv om det var litt nervøst mot slutten, men jeg håper de hadde troen på oss at vi kom til å dra det i land. Vi gleder oss over støtten og måtte de fortsette lenge, det kommer til å bli syv spennende kamper og vi får se hvor det tar oss. 

Foto: BurnleyFC.com

For Ben var det en ekstra gledelig dag som er en nybakt far.

– Det var herlige nyheter og det kommer til å bli en stor endring for meg. Jeg er henrykt og ser fram til det som kommer. Alle guttene har gratulert meg og det er en fin følelse å vite at jeg drar hen til dem (familien). De to siste gangene vi har spilt her var det ingen god avslutning, så det var godt å få en seier, avsluttet forsvareren.