Mer internasjonal erfaring for Edgar

Forsvarer David Edgar gjenforenes atter en gang med det kanadiske landslaget etter lørdagens kamp mot Bristol City der løvbladene skal møte St. Kitts og Nevis henholdsvis 11.- og 15.november. Manager Howe er følgelig glad på Edgars vegne og anser forsvareren som en for fremtiden, men forandring – rettere sagt forbedring – trengs.

Foto: BurnleyFC.com

Canada trenger kun et poeng fra de kommende to kampene for å kunne sikre seg videre avansement til tredje runden i CONCACAF kvalifiseringen foran VM i Brasil 2014.

Forsvareren har fått spilletid for sitt hjemland med fire strake kamper fra start, samtidig som karrieren har fått en god start også på klubbnivå med 13 strake kamper – foran bortekampen på Ashton Gate.

Jeg tror han blir bedre og bedre, men det er også mye forbedring som trengs fra hans side. Ser man på Davids alder, tenker man at han burde være en av de mer erfarne guttene i laget vårt, men han har ikke spilt så mye fotball og dette er nok hans lengste periode med sammenhengende starter i en og samme posisjon.

– Han er teknisk veldig god og jeg mener at han har en lys fremtid med oss, skrøt manager Howe.