Pato nærmer seg comeback

Foto: Lancashire Telegraph

Etter flere måneder- om ikke år med rehabilitering på grunn av en skade, har Martin «Pato» Paterson (igjen) fått den gode nyheten at spilletid er rett rundt hjørnet og i den sammenhent venter en vennskapskamp, dedikert til formålet.

Paterson nærmer seg retur etter lårskaden som satte spissen på sidelinjen etter sesongens åpningskamp, som igjen er den samme type skade som sørget for at mesteparten av forrige sesong var i lag med legene. Manageren planlegger å la spissen slippe til mens landslagene kjemper på den internasjonale arene og dermed se an 26-åringens form.

Pato kommer seg veldig bra, vi er veldig fornøyd med han og vi håper å kunne arrangere en kamp i løpet av de nærmeste to til tre ukene, slik at han kan komme seg, forklarte manageren. En kamp bak lukkede dører for å starte han igjen virker som en fornuftig måte å gå fram på og derfra se hvordan det går, men fysioene må gi grønt lys slik at vi kan få han i gang igjen.

– Det har vært frustrerende for han og vi håper for alles del at han kan komme seg tilbake til gamle takter, vi har stor tro på Martin og vi vet hva han er i stand til når han er i form som vil styrke angrepet vårt ytterligere, avsluttet sjefen.