Stanislas: – Vi kan bedre

Sommerens signering Junior Stanislas var naturligvis skuffet over tapet for Leicester etter at tungvekterne hadde både marginene og dommeren på sin side. Om sin egen form for the Clarets føler den tidligere West Ham-spilleren at det fortsatt er mer i vente. 

Foto: BurnleyFC.com

The Foxes har investert tungt i forkant av årets sesong og var ansett som en av favorittene til opprykk, noe de fortsatt er. Tirsdagens kamp på Turf Moor ga dem en etterlengtet seier og sendte the Clarets ned til en skuffende 17.plass på tabellen, men vingen Stanislas føler at Eddie Howes menn har det som trengs og ser fram til å sprette tilbake mot Bristol City på lørdag.

De var et godt lag, men vi gjorde ikke akkurat oss selv noen tjenester, sa vingen. Jeg føler at vi spilte bra mot Leicester og andre storklubber og vi har definitivt det som skal for å slå dem. Det å kunne vise til to sterke seire og det å tape på hjemmebane foran hjemmefansen, slik vi gjorde er ikke bra, men vi håper å kunne ta oss sammen på lørdag. De to eller tre siste kampene har vi spilt bra og igår gjorde vi det greit i perioder, men jeg tror at hvis vi fortsetter å spille slik vi gjorde mot Blackpool og Coventry, kan vi vinne.

Jeg kom ned hit for å spille fotball, sjefen har gitt meg den muligheten og jeg er takknemlig for det overfor han og lagkameratene, det gleder meg og måtte det fortsette slik. Jeg har fått en grei start, men føler at jeg kan utrette mer og håper å kunne vise det i de kommende ukene, avsluttet unge Stanislas.