Neste: Bristol City

The Clarets reiser til Bristol og møter verdig motstand, men som har slitt på hjemmebane og kan vise til tre strake tap. Lancashire-laget på sin side har vært veldig opp og ned, men har som mål å heve seg etter et skuffende Leicester-tap.

Foto: BurnleyFC.com

Gjestenes Stephen Pearson kan få sin debut for City-laget etter spillerens låneavtale fra Derby, men the Robins må klare seg uten forsvarerne Louis Carey og Jamie McAllister. Manager Howe på sin side har de samme skadde som i forrige kamp; Ings (kne), Paterson (lår), Jensen (strekk) og Easton (hofte), men blir styrket av Michael Duff som har jobbet seg til skadefri tilstand.

Historien mellom lagene har vært ganske jevn i deres 42 møter der Bristol City har vunnet 15 ganger, Burnley 13 og 14 har endt med poengdeling. Bedre blir det ikke for the Clarets’ del da de ikke har klart å score mål i deres to siste oppgjør, men til deres forsvar så hadde de heller ikke en Jay-Rod og Austin i målform. Hjemmelaget på sin side har kun tapt en av seks oppgjør mot the Clarets de siste 14 årene.

Bristols nyansatte manager Derek McInnes har sprudlet i sjefstolen som ledet the Robins til en sterk seier over Barnsley forrige lørdag, etterfulgt av en sterk 0-0 mot West Ham på Upton Park på tirsdag. De har derimot tapt deres tre siste hjemmekamper og er den eneste klubben i årets liga som enda har til gode å vinne på hjemmebane. The Clarets hadde to strake hjemmeseire som de ikke klarte å følge opp med en tredje mot Leicester og har som kjent fått en svak start på sesongen der de kun kan vise til tre borteseire. For å sette statistikken i enda dårligere lys, så har de kun klart å holde buret rent en gang de siste 30 kampene.

Tidligere møter:

25.sep 2010 Burnley 0-0 Bristol
19.mars 2011 Bristol 2-0 Burnley