Moro så lenge det varte

(Manchester United 2-0 Burnley): Burnley leverte en god kamp mot United og skapte flere gode muligheter, men klarte aldri å finne innsiden av mål. Det gjorde derimot Eriksen og Rashford som sørget for avansement.

The Clarets reiste til Manchester og møtte United i Carabao cupens 4.runde. Begge lag vartet opp med bytter fra sist kamp, men the Clarets stilte med et sterkt lag der Rodriguez ble erstattet av Barnes i angrep og Peacock-Farrell for Muric mellom stengene.

Til tross for at Old Trafford bød på «redusert kapasitet», så var de tilreisende betraktelig mer høylytte enn hjemmefansen. Barnes (3′) var første til å forsøke på et hodestøt som gikk utenfor. The Clarets var skarpe innledningsvis, men det var Garnacho (8′) som noterte seg kampens første større mulighet, men en svak avslutning og foten til Peacock-Farrell sørget for å hindre et tidlig mål.

I det kampen nærmet seg midtveis jevnet det seg litt ut, selv om hjemmelaget var farligst på kontringer, klarte United ikke å bryte ned Burnley. En annen ting som var veldig morsomt å se mot en Premier League-motstander var at Burnley spilte slik de har spilt i the Championship.

I det 26.minutt løsnet det for hjemmelaget. United presset og presset, involverte store deler av laget før Fernandes la ballen hos Wan-Bissaka på kanten, som la inn mote seksmeteren. Derr var Christian Eriksen på løp og satte ballen i nettet. 1-0 til United. Et veldig fint forarbeid av backen.

Statistisk sett kunne United vise til 16 seire av mulig i de kampene der de har scoret først. Benson (33′) traff først sidenettet og tvang fram en strålende redning hos Dubravka to minutter senere (35′). Wan-Bissaka satte nesten ballen i eget nett etter en litt rar redning av Dubravka fra det påfølgende hjørnesparket, men Casemiro reddet på streken.

Dubravka (36′) gjorde nesten en ny blemme minuttet senere og avverget et nesten-selvmål nummer to på under ett minutt. Martial (40′) tvang fram en strålende redning av Peacock-Farrell. Klokken tikket mot pause uten at det skjedde noe mer på gresset, så da valgte dommeren like så greit å sende lagene i garderoben.

Annen omgang startet med en frisk Benson som fortsatte å skape problemer for United. McTominay (51′) og Benson (51′) prøvde seg før hjemmelaget kunne juble nok en gang. Det startet med et enormt Burnley-press som hjemmelaget klarerte og sendte oppover banen, som omsider havnet hos Marcus Rashford (57′). Spissen fosset fremover, fintet unna Beyer og sendte av gårde et skudd som gikk forbi keeper og rett i mål. 2-0 til United.

Benson ble liggende nede for telling og virket å slite med kneet etter duell med Malacia. Noen minutter senere ble han byttet ut med Darko Churlinov.

Innbytter Churlinov (67′) noterte seg en kjempemulighet etter en strålende langpasning av Berg Gudmundsson, men ballen gikk like til side for mål. Barnes (69′) sendte kula like utenfor og Burnley begynte å stille spørsmål. Gudmundsson (81′) og Barnes (82′) forsøkte seg før sistnevnte ble byttet ut med Scott Twine.

Antony (83′) forsøkte seg før byttene kom på løpende bånd og fjerdedommeren la til fire tilleggsminutter. Det ble ikke så mye som skjedde og dommeren blåste av kampen.

Man. Utd: Dubravka, Wan-Bissaka (Shaw 71), Casemiro, Lindelöf, Malacia (Williams 85), McTominay, Eriksen, Rashford (Fred 85), Fernandes, Garnacho (Antony 58), Martial (Elanga 71)
Innbyttere: De Gea, Shaw, Williams, Fred, Pellistri, van de Beek, Bennett, Antony, Elanga
Gule kort: Antony 80, Fernandes 89

Burnley: Peacock-Farrell, Maatsen (Taylor 90), Beyer, Harwood-Bellis, Roberts, Gudmundsson, Cork (Egan-Riley 89), Cullen, Brownhill (Bastien 89), Benson (Churlinov 63), Barnes (Twine 82)
Innbyttere: Muric, Egan-Riley, McNally, Taylor, Bastien, Churlinov, Lewis, Rodriguez, Twine
Gule kort: Cullen 47