Neste: Barnet (Carling cup 2.runde)

Burnley tar imot League Two-laget Barnet i Carling Cupens andre runde. Begge lag har fått en treg start på sesongen og begge vil vise seg fram – Barnet ankommer Turf Moor med underdog-stempel og Eddie Howes mannskap må passe på; the Bees er videre i cupen etter å ha beseiret Steve Cotterills Portsmouth i forrige runde. 

De kommende gjestene er et lag manager Howe kjenner noe til etter sin tid med Bournemouth, både som spiller og trener. Barnet vant noe overraskende 1-0 over Portsmouth i forrige runde i en relativt jevn kamp, sjansemessig. Burnley på sin side måtte ha ekstra omganger for å sikre videre avansement mot Burton. I ligaen har Barnet fått – i likhet med Burnley – en treg start med 1-2-1 siden sesongstart, mens Burnley står med 0-2-1.

Foto: BurnleyFC.com

The Bees, som de også kalles, holder til i stor-London og deler hjemmebane med Arsenals reservelag. Redaksjonen kan trekke frem at 27-årige Izale McLeod er klubbens toppscorer med tre mål på fem kamper og manager Lawrie Sanchez må klare seg uten Glenn Poole og forsvarerne Daniel Leach og Darren Dennehy, men skal være forsterket av Joe Devera, Steve Kabba og Simon Murphy som alle er på bedringens vei etter diverse skader.

Manager Howe på sin side må klare seg uten angriperne Danny Ings, som ble langtidsskadet på trening forrige uke og Martin «Pato» Paterson. Marvin Bartley har karantene og må sone i to kamper til, mens det er usikkerhet rundt Charlie Austin som ble byttet ut i forrige kamp mot Cardiff og skulle manageren bestemme seg for å hvile Austin, er både Alex MacDonald og nysignering Zavon Hines tilgjengelige.

På de fem gangene lagene har møttes i liga- og cup-sammenheng, har ikke Barnet vunnet noen gang over Burnley. Sist gang lagene møttes var i 1994, den gang vant the Clarets komfortable 5-0 og the Bees har kun klart å score et mål mot Turf Moor-laget gjennom historien.

Kampen spilles 23.8, kl 20:45 på Turf Moor.