Neste: bastardene

ewood park

Foto: Twitter

Det er klart for årets første, store begivenhet når Burnley reiser til Ewood Park og måter sine erkerivaler over et århundre. The Clarets har hatt god form mot Blackburn de siste kampene og manager Dyche håper å kunne gi Burnley-fansen skryte-rettighetene fram til neste oppgjør.

Blackburn har noen mindre skader å vise til i Craig Conway, Matt Kilgallon, Ben Marshall og Hope Akpan usikre, men spillerne burde være klare og tilgjengelige til oppgjøret. The Clarets har Dean Marney og Kevin Long ute, mens George Boyd er tvilsom.

Burnley har gjort det bra mot Blackburn de siste rundene og kan vise til 1-3-0, selv som Rovers vant de seks kampene før der igjen – dog er det en mannsalder siden. Rovers-spissen Jordan Rhodes er den farligste foran mål med sine fire mål på fire kamper mot the Clarets, videre har det kommet mål fra begge leire i de samme fire kampene.

Det kommende hjemmelaget har ikke fått den beste starten på sesongen og befinner seg fortjent på den nedre delen av tabellen, samtidig som de ikke har funnet nettet i deres siste to kamper. Sist gang den rekken var på tre kamper var i februar 2013 og det er naturlig å forvente at Rovers tangerer denne.

Kampen spilles på Ewood Park, lørdag 24.november kl 13:30 og vises på TV.