Neste: Birmingham

St. Andrews stadiumBirminghamSean Dyches mannskap reiser til Birmingham og møter et lag som har under-prestert denne sesongen og som befinner seg i den nedre delen av tabellen. Burnley på sin side har ikke hatt den beste perioden under Sean Dyche som uten tvil har strammet inn bakover, samtidig som målene også har uteblitt på motsatt banehalvdel.

Birmingham må klare seg uten forsvarer Paul Caddis (hamstring), men kan bli styrket av med-forsvarer Jonathan Spector (ankel) og Hayden Mullins som har sonet ferdig karantenen. The Clarets på sin side har Michael Duff og Chris McCann tilgjengelige igjen etter at duoen måtte sone karantene mot Watford forrige helg, samtidig som flere av spillerne opparbeider seg form og står klare til å ta steget inn i første laget.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Blues har hatt en god trend mot Burnley den siste tiden og jager sin fjerde strake over Burnley. De lilla- og lyseblå håper å gjenta bragden fra 1926, da de smadret City med overlegne 7-1 – noe som ikke har skjedd siden.

Birmingham befinner seg i tabell-bunnen og har vært der siden starten av oktober med kun et poeng på de siste syv kampene, og bedre blir ikke statistikken som viser at de blå har latt motstanderen ta ledelsen i 15 av de siste 22 kampene og forblir den enste klubben som ikke har nettet i åpningskvarteret.

En positiv ting for the Clarets er at de har tatt ett poeng fra Birmingham samtlige gangene de siste fem årene lagene har møttes i juletiden. Burnley har kun fire poeng mer enn City, men har på sin side unngått å tape like ofte som sine kommende rivaler; tre uavgjort på de fire siste. Under manager Dyche står Burnley med 3-3-3.

Kampen spilles på St. Andrew’s Stadium lørdag 22.des 2012

Tidligere møter:
03.apr 2012 Burnley 1-3 Birmingham
22.nov 2011 Birmingham 2 -1 Burnley