Neste: Bournemouth

BournemouthBournemouth FC Dean CourtThe Clarets reiser til sørkysten og møter en tidligere kjenning i Eddie Howe, men det er også flere Burnley-spillere som har røtter fra the Cherries.

Det er også usikkert om kampen blir spilt grunnet flom og de ekstreme værforholdene i England. 

Bournemouth-stopper Elliott Ward er ute med kneskade etter Leicester-kampen, det samme med Charlie Daniels. Harry Arter derimot ser ut til å være friskmeldt og klar til kamp. Burnleys eneste skade er tidligere Bournemouth- og Doncaster-spiller, Brian Stock.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sist gang lagene møttes i November, endte oppgjøret 1-1 i tidligere manager Eddie Howes retur til Turf Moor. The Clarets er ubeseiret på de fire siste kampene i alle turneringer, der tre av dem har endt med seier. The Cherries har gjort det bra mot Burnley på deres ti møter, der de lilla- og lyseblå kun har vunnet to ganger, sist gang var i gamle andre divisjon februar 2000.

Eddie Howes mannskap har ikke overbevist de siste kampene og står med kun en seier på de siste syv i serien, men har kun tapt en av ni. Deres siste seier kom mot Huddersfield 28.januar og de har kun holdt buret rent i en kamp på de siste 24 forsøkene – mot Yeovil andre juledag. Siste hjemmetap kom 1.februar mot Leicester.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets troner i toppen av Championship, godt etterfulgt av QPR på tredje og kan vise til kun ett tap på 13 kamper som kom mot Middlesbrough andre juledag. Bakover er de lilla- og lyseblå fortsatt robuste og har kun sluppet inn 24 mål, kun QPR har sluppet inn færre. Burnley har også kunnet to av de tre siste kampene sine på fremmed gress; Yeovil og Bolton.

Kampen spilles på Dean Court, lørdag 15.februar kl 16:00

Tidligere møter:
9.nov 2013 Burnley 1-1 Bournemouth