Neste: Brentford

Turf MoorBrentford FCBurnley tar imot Brentford til dyst på Turf Moor og jakter fortsatt på sesongens første seier. Noe som piffer opp hele stemningen er ryktet om at Andre Gray er i ferd med å bli en Clarets-spiss, som igjen reiser spørsmålet hvilket lag spissen kommer til å spille for. 

Manager Dyche har fortsatt den samme skadelisten som i forrige kamp, med unntak av Matt Lowton som er tilbake i trening – men det blir nok litt for tidlig for backen å få sin debut. For gjestene derimot ser det litt verre ut, Jota, Nico Yennaris, Marcos Tebar, Josh McEachran, Andreas Bjelland og Scott Hogan er alle ute.

Det har ikke vært så mange møter mellom lagene og sist gang de møttes var i FA cupen i 2002/03-sesongen, den gang vant the Clarets 3-0. Videre har ikke Brentford maktet å seire over Burnley siden 2-1-seieren i 1997.

The Clarets har ikke fått noen pangstart på sesongen og har kun scoret i ett av de siste fem kampene på Turf Moor. De store snakkisen om dagen er Andre Gray som er fjorårets toppscorer for Brentford og som i skrivende stund ryktes til en Clarets-overgang verdsatt £9m.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 22.august kl 16:00