Neste: Crystal Palace

The Clarets reiser av gårde til Selhurst Park og møter tøff motstand fra et lag som har funnet formen i de siste serierundene. De lilla- og lyseblå på sin side scorer mål som aldri før, men sliter med samme fenomen bakover.

Hjemmelagets Kagisho Dikgacoi (midtbane) kan bli dratt inn i varmen igjen etter å ha stått over i midtuken grunnet en liten muskelskade. Jonny Williams som erstattet nevnte Dikgacoi blir antageligvis å varme benken og fortsette på rehabiliteringen av sitt brukne bein.

For the Clarets sin del, er manageren usikker på om kaptein Jason Shackell blir tilgjengelig etter å ha pådratt seg en kneskade og har stått over de siste par kampene. Stopperkollega Michael Duff er utilgjengelig etter å ha pådratt seg en kneskade han også.

Foto: BurnleyFC.com

Det er ikke mange oppgjør å vise til mellom lagene som har møttes til dyst kun 30 ganger opp gjennom historien der Burnley har vunnet flest med 11-12-7. The Eagels kommer til å forsvare en form på åtte kamper uten tap mot Lancashire-laget der de fire siste kampene har endt uten baklengs for det kommende hjemmelaget.

For å gjøre statistikken litt surere for the Clarets, så er det 11 år siden de lilla- og lyseblå fikk full uttelling i London og Selhurst Park.

The Eagles ligger på en 7. plass i serien og jager sin fjerde strake seier og topper ligaens formkurve med 16 poeng av 18 mulige. Dougie Freedmans klubb er blant de tre som har funnet nettet i samtlige kamper siden sesongstart.

The Clarets har to uavgjort-kamper på rad, men styrkes av en Charlie Austin som er i form og har scoret 11. ligamål siden sesongstart. Oppgjøret blir også mellom to av de yngste managerne i ligaen mellom Eddie Howe (34) og Dougie Freeman (38)

Kampen spilles på Selhurst Park, lørdag 6.10 kl 16:00

Tidligere møter:
10.mars 2012 Burnley 1-1 Crystal Palace
13.aug 2011 Crystal Palace 2-0 Burnley
05.mars 2011  Burnley 1-0 Crystal Palace
18.sept 2010  Crystal Palace 0-0 Burnley