Neste: Crystal Palace

Turf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCcrystal palace fcThe Clarets tar imot sterk motstand fra London på Turf Moor. Crystal Palace har truffet på en liten svikt i formen og sliter litt på bortebane, men Ian Holloways mannskap har riktignok færrest bortetap i Championship og Burnley har vist seg å være en vanskelig nøtt å knekke på hjemmebane.

Et spennende oppgjør venter. 

Burnley må klare seg uten spissene Charlie Austin og Martin Paterson som begge sliter med hamstringskader, Chris McCann sliter også med samme skade, men er mer aktuell til oppgjøret der Ben Mee fortsatt er ute med kneskade. Gjestene må se an formen til Wilfred Zaha etter at vingen måtte av banen med en ankelskade i forrige kamp, mens spissen Glenn Murray og Danny Gabbidon er begge tvilsomme.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Når lagene møttes for tre måneder siden på Selhurst Park, ble det en thriller av en kamp med syv mål og hvor Palace omsider vant 4-3. Palace har ikke imponert de siste fem kampene med kun en seier (1-3-1), mens the Clarets har vunnet to (2-1-2) på samme antall kamper og er ubeseiret på deres siste seks hjemmekamper mot the Eagles.

Palace gikk fem kamper uten seier, men startet nyåret på praktfullt vis ved å vinne 3-1 over Wolverhampton og ligger i skrivende stund på en sterk 3.plass med to poeng unna direkte opprykk. The Eagles er det laget som har tapt færrest ganger i serien (fem) og har scoret flest mål (50), men har ikke vunnet på fremmed gress på fem forsøk, sist gang var mot Peterborough.

Blant milepælene ligger Julian Speroni an til sin 400. start i karrieren, mens Michael Duff kan få gleden av å spille på sin 35.årsdag.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 12.januar kl 16:00

Tidligere møter:
06.okt 2012 Crystal Palace 4-3 Burnley
10.mars 2012 Burnley 1-1 Crystal Palace
13.aug 2011 Crystal Palace 2-0 Burnley
05.mars 2011  Burnley 1-0 Crystal Palace
18.sept 2010  Crystal Palace 0-0 Burnley