Neste: Crystal Palace

crystal palace fcTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Crystal Palace denne helgen hvor the Clarets flyr høyt etter et sterkt poeng mot Manchester United, mens Palace står med tre strake tap. Burnley er sterke på Turf Moor og vil gjøre det de kan for å utvide deres gode hjemmeform.

Stephen Ward er ute grunnet skaden han pådro seg i forrige runde, noe som baner vei for Jon Flanagan, Steven Defour ser ut til å ha kommet over hamstring-skaden og George Boyd er klar til kamp. Gjestene får tilbake Connor Wickham, men må klare seg uten Loic Remy, Bakary Soko og Pape Souare.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

London-laget har ikke likt seg på Turf Moor de siste årene og seieren deres et kalenderår tilbake var deres første på syv forsøk i Lancashire. Burnley er sterke hjemme og mesteparten av poengene deres har kommet på Turf Moor og de har syv flere poeng enn de hadde på samme tidspunkt forrige Premier League-sesong.

Selv om det har gått litt tregt framover, så har det vært solid baklengs og kaptein Tom Heaton satte en Premier League-rekord for 2016/17 med sine elleve – 11 – redninger mot United forrige helg. Det lover ikke godt for Palace som tapt sine tre siste kamper og har sluppet inn mål i de 15 siste ligakampene, samt 15 mål baklengs på fremmed gress.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 5.11.16 kl 16:00