Neste: Crystal Palace

Burnley tar imot et noe bekymringsfullt Crystal Palace som ligger og vaker i bunnstriden med sine 35 poeng på 34 kamper. Turf Moors grønne gress har fått hvilt seg den siste tiden og forskjellen fra the Clarets siste kamper er at det er de lilla- og lyseblå som nå er favoritter.

Gjestene har ikke vunnet på fremmed gress siden 19. oktober som endte med en sterk 2-1 over Norwich og står med 0-3-9 på deres siste 12 bortekamper, Dougie Freedmans mannskap har hatt en turbulent start på året og står med 3-4-4 i 2011. The Eagles’ målmaskiner består hovedsakelig av James Vaughan (7), Neil Danns (7) og Darren Ambrose (6).

På skadefronten har Freedman litt hodebry; keeper Julian Speroni er usikker grunnet lårskade fra 3-3 kampen mot Reading i forrige runde og kan ende med å bli erstattet av Lewis Price som enda har til gode å debutere for Palace. Ellers er midtbanespiller Alex Marrow og forsvarer Lee Hills, begge med ankelskader.

For Burnley sin del, så mangler Eddie Howe fortsatt Martin Paterson, Steven Thompson, Wes Fletcher og Chris McCann. På Turf Moor har ikke de lilla- og lyseblå tapt i år og står med 4-1-0 etter at rakettene markerte 2011 og to av seirene kom under Howes ledelse (Burton og Norwich).

The Clarets flyr høyt etter å ha gjort det godt i ligaen og kan vise til 5-3-2 i samme periode. Laget er kollektivt innstilt på å jobbe seg mot et Play Off, noe både Dean Marney og Jack Cork har bekreftet tidligere denne uken og kan minke luken til drømmeplasseringen i topp seks med sine to kamper til gode, som potensielt kan gi seks poeng – 6.plass er fire poeng unna.

Sist gang lagene møttes ble det målløst og poengdeling, tross et dominerende Burnley-lag. Nå er det en ny manager og nytt håp, the Clarets trenger tre poeng for å minke luken til den viktige Play Off-plassen, mens the Eagles ønsker poeng for å øke avstanden til tabellens tre nederste lag.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 5.mars kl 16:00