Neste: Hull

Hull cityThe KC Stadium (hull)Burnley reiser over øya til KC Stadium og besøker Steve Bruces Hull City i nok en topp-seks kamp. Burnley vant overlenget i forrige runde etter å slitt litt den siste tiden, mens tigerne har levert varierte resultater den siste tiden. 

Steve Bruce har ikke så mange skader å bekymre seg over, men har derimot litt hodepine med laguttaket der flere spillere er tilgjengelig igjen. Burnleys manager Sean Dyche gjorde noen rokkeringer i forrige runde som ga et meget godt resultat (4-0), Matt Lowton og Dean Marney var de som imponerte mot Charlton og ga sjefen noe å tenke på.

Tigerne har ikke gjort det alt for bra mot the Clarets i løpet av de siste fem kampene, med kun ett mål å vise til. Burnley på sin side har vunnet sterke ni av ti og tapt en gang, men det betyr ikke at the Clarets får det enkelt – Hull har nemlig flest målforsøk i ligaen med 255. Burnleys målmaskin, Andre Gray har på sin side på egenhånd sikret flest poeng med elleve mål og en fin dose målgivende.

Kampen spilles på KC Stadium, lørdag 26.desember kl 16:00 og vises på TV.