Neste: Leeds

Burnley logo storleeds fcBurnley tar imot Leeds på Turf Moor i et oppgjør der de statistisk sett blir en vinner og uavgjort er et sjeldent resultat. The Clarets får tilbake mange spillere fra skade og stiller sterkt, samtidig som de ønsker å snu en trend som viser tre strake uavgjort. 

Burnleys skadeliste blir stadig kortere med både Lukas Jutkiewicz (kne) og Chris Long (hamstring) tilbake i trening. Leeds på sin side får keeper Marco Silvestri tilbake fra karantene og Sol Bamba, mens Liam Bridcutt fortsatt er tvilsom.

De siste oppgjørene mellom lagene har endt med enten eller og 6-0-4 i favør Leeds, men Leeds har ikke vunnet i de fem siste kampene mot Burnley der tre har endt med tap. Andre Gray er fortsatt Burnleys topp-scorer med 23 mål, kun Bristol Rovers’ Matty Taylor har scoret flere mål denne sesongen (24).

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Lilywhites er ikke kjent for å score mange mål i de tidlige faser av kampene og kan kun vise til ett mål i løpet av kampenes åpningskvarter, noe som er det laveste i hele ligaen. The Clarets slapp inn mange mål fra dødballer forrige sesong, noe som har endret seg og de står nå med 24 mål for og kun seks imot – som er det meste og laveste i serien.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 9.april kl 14:30 og vises på TV.