Neste: Manchester United

Manchester UnitedOld TraffordBurnley reiser til Manchester United og møter et stjernespekket lag til astronomiske verdier, men som sliter litt med formkurven om dagen. Sean Dyche vet at det kommer til å bli tøft og Burnley er nok en gang underdogs, men sjefen vil at Jose & Co skal få jobbe for poengene.

United må klare seg uten Eric Bially som er ute i to måneder, samtidig som Wayne Roones, Marcus Rashford og Chris Smalling er tvilsomme. Burnley på sin side styrkes at Andre Grays retur, men det rår fortsatt usikkerhet rundt Steven Defour og George Boyd som begge sliter med hamstring-skade.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche kunne nok tenke seg å oppleve en lignende hendelse fra 2009 når Burnley overrasket alle og rykket opp til Premier League, i deres første kamp møtte de nettopp Manchester United. Robbie Blake satte inn en perle av et skudd og fikk Fergie til å hoppe og sprette av sinne på sidelinjen.

Dette var i august 2009 og siden den gang har det blitt 0-1-2 for the Clarets, men til Burnley-fansen; tenk hvor moro det ville være å ha en «arrogant- og dårlig taper»-Jose klage over lagets innsats gitt at United skulle gå på en skrell. Jul i oktober.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

United sliter litt med formen og har kun vunnet en kamp på de seks siste forsøkene (1-2-3) og står med 14 poeng på ni kamper. Tar man med manager Mourinhos statistikk fra Chelsea-tiden, så står han med 13 tap på 27 kamper. Zlatan har sliter også litt med formen etter en pangstart på United-karrieren og står uten mål på fem kamper.

The Clarets på sin side har ikke overbevist på bortebane denne sesongen og står poengløse på fremmed gress. Tårnspissen Sam Vokes har scoret i to kamper på rad for the Clarets og jager forståelig nok sitt tredje strake mål. Redaksjonen ønsker spissen til lykke!

Kampen spilles på Old Trafford, lørdag 29.oktober kl 16:00