Neste: Nottingham Forest

The Clarets reiser til Nottingham og tar møter verdig motstand fra et lag som har tapt sine to siste kamper. Sean Dyche gjenforenes med sin moderklubb, men ønsker å sette en stopper for deres uavgjort-trend og snu det til en etterlengtet seier.

På skadefronten har Dyche kun Ben Mee å bekymre seg over, men samtidig er det verdige erstattere i troppen som kan gjøre en verdig jobb; Danny Lafferty og Joseph Mills. Gjestene på sin side har noen fler navn på blokken; Simon Cox (fot), Radoslaw Majewski (ankel), Jermaine Jenas og Greg Halford (begge legg), men blir styrket av Daniel Ayalas tilbakekomst.

Foto: Burnley Express

I tillegg til nevnte Ayala, har Sean O’Driscoll forsvarer Brendan Moloney, mistbanespillerne Guy Moussi, Henri Lansbury og Lewis McGugan, samt spissene Robbie Findley og Dexter Blackstock tilgjengelige skulle sjefen ønske å gjøre bytter i laguttaket. Sean Dyche på sin side åpnet er ikke fremmed med tanken for å endre på laguttaket, spesielt etter at innbytterne fra sist kamp sørget for mål og poengdeling.

Det har vært mange oppgjør mellom lagene opp gjennom årene og Burnley leder knepent i en statistikk som viser 39-25-36 på deres 100 kamper, 101 står for tur. Forest har på sine 2-1-2 og to strake tap, mens Burnley kan vise til 1-2-2 der poengdeling endte de to siste oppgjørene.

Kampen spilles på City Ground, lørdag 8.desember kl 16:00

Tidligere møter:
07.juli 10 Burnley 1-0 Nottm Forest
12.apr 11 Nottm Forest 2-0 Burnley
27.sep 11 Burnley 5-1 Nottingham Forest
31.jan 12 Nottingham Forest 0-2 Burnley