Stock vil vinne over sin læremester

Etter overgangen i sommer har Brian Stock måttet være tålmodig i påvente av sammenhengende spilletid, da hovedsaklig under tidligere manager Eddie Howe. Mye har skjedd siden da og etter at Sean Dyche tok over Burnley-skuta har Stock ikke bare blitt fast inventar på banen, men også bidratt til å kneppe inn bakover. Den kommende utfordreren Nottingham har også gjennomgått vesentlige endringer, men Stock vet hva å forvente av sin tidligere læremester hos Forest, Sean O’Driscoll. 

Foto: BurnleyFC.com

Brian Stock startet sin karriere under O’Driscoll i AFC Bournemouth gjennom syv år, før det ble en overgang til Preston som det ikke ble stort av og midtbanespilleren ble lånt til Doncaster i september samme år og duoen ble gjenforent på permanent basis sommeren etter. Oppholdet hos Donnys var helt klart vellykket og det endte med nesten 200 kamper med 18 mål til følge og tidvis kaptein og en dominerende ankerrolle på midtbanen.

Eddie Howe fikk gleden av å spille med Stock og etter at Doncaster rykket ned, benyttet den tidligere manageren seg av muligheten og hentet 30-åringen til Burnley, men det var først etter at Sean Dyche tok over at Brian fikk spille flere kamper på rad og fansen fikk se hva som bor i den defensive midtbanespilleren. Det kommende oppgjøret blir noe nytt for Stock som for første gang møter sin mentor – på motsatt banehalvdel – men gleder seg stort til muligheten.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg var rundt 15 år gammel når jeg først traff Sean og han har lært meg mye om spillet, bekreftet Stock. Man kan si Sean O’Driscoll er grunnen til min karriere – iallefall de tidlige årene. Jeg har spilt mye fotball under han og stortrivdes i slike kamper, men har aldri spilt mot han og gleder meg til å seire over han.

Under O’Driscolls ledelse har det blitt over 300 kamper som ønsker tre poeng på lørdag og som anser seg for å være Play-Off kandidater denne sesongen. Stock på sin side ser ikke hvorfor the Clarets ikke skal klare å snappe opp den muligheten rett foran nesen på Forest under navnebror Dyche.

Jeg vil så gjerne at laget skal gjøre det bra, vi er innenfor en håndstrekning til Play-Off og klarer vi å vinne noen kamper på rad vil vi klatre oppover tabellen.Vi har spilt godt de siste ukene og jeg ser ingen grunn til hvorfor vi ikke kan besøke Forest og få et resultat, jeg har spilt i denne ligaen de siste fire-fem årene og aldri vært i et lag som har en såpass god sjanse til å presse seg inn i Play-Off, sa Stock.