Neste: Preston

preston north endTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCNok et lokalderby står på menyen og denne gang er det Preston North End som kommer på besøk til Turf Moor. 

Burnleys Sam Vokes skal være friskmeldt og klar til kamp mot Preston, men Rouwen Hennings har en stjerne i boka etter å ha scoret i forrige kamp og bidratt til å berge poenget. Gjestene på sin side må klare seg uten Stevie May, Jermaine Beckford, Chris Humphrey og Bailey Wright. Calum Woods derimot kan returnere etter å ha ristet av seg hamstring-skaden.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Begge lag har scoret i deres siste møter på Turf Moor og i løpet av de fire siste kampene har det blitt imponerende 21 mål, som vil si 5,25 mål per kamp. The Clarets har vunnet tre av de fire siste og har scoret to eller flere mål hver anledning. The Lilywhites på sin side har også scoret i de ni siste møtene med the Clarets. Samtidig er Burnley ubeseiret i de ni siste ligakampene (5-4-0).

De kommende gjestene har delt poeng i deres tre siste bortekamper og med Andre Grays åtte mål på ni ligakamper, vil Preston få litt å holde stri på. The Lilywhites er også det eneste laget som har til gode å slippe inn mål i åpningskvarteret denne sesongen.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 5.desember kl 16:00 og vises på TV.