Neste: QPR

QPRLoftus roadBurnley reiser til hovedstaden og møter en gammel kjenning fra the Championship som tok turen opp forrige sesong, Queens Park Rangers. Begge lag ligger i bunnstriden, men begge har også overrasket med gode resultater. Kampen på Loftus Road byr på en møte med tidligere Burnley-spiss Charlie Austin som forlot Turf Moor i fjor sommer og så troner som toppscorer for Rangers. Burnley derimot kan fryde seg over formen til Danny Ings. 

Harry Redknapp har ingen nye skader å tenke på, men har fortsatt Adel Taarabt, Sadro og Alejandro Faurlin på sidelinjen. Derimot er Bobby Zamora klar igjen. Burnley på sin side må klare seg uten Matt Taylor, Michael Duff, Sam Vokes og nå nylig Stephen Ward som måtte av banen på båre mot Newcastle.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley har ikke tapt mot QPR de ni siste gangene og kan vise til 5-4-0, deres siste oppgjør neste med målkalas og 3-3. Det kommende hjemmelaget har en sterk hjemmeform og har sikret syv poeng på de tre siste kampene på Loftus Road blant annet en imponerende 2-2 mot Manchester City, samt seier over Villa og Leicester. På eget gress har Ranger kun tapt en gang (3-2-1) med Charlie Austin som toppscorer, fem mål på seks kamper. Bakerst lekker laget som en sil og de har sluppet inn mål i elleve av deres ligakamper denne sesongen.

The Clarets er ubeseiret på fire kamper, men har ikke overbevist på fremmed gress denne sesongen med kun en seier og to uavgjort, som riktignok er bedre enn bunnlagene Leicester og QPR. Mens Charlie Austin scorer for moro skyld, så har Danny Ings også funnet formen og kan vise til fire mål på seks kamper i PL og har en tendens til å finne nettet mot QPR; tre mål på to kamper (forrige sesong).

Kampen spilles på Loftus Road, lørdag 7.desember kl 16:00.