Stephen Ward til spesialist

Stephen Ward måtte av banen på båre under tirsdagens kamp mot Newcastle og manager Dyche bekrefter at skaden kan være verre enn først antatt og sender derfor forsvareren til en spesialist for utredning. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Iren måtte av banen midtveis i annen omgang etter å ha pådratt seg en skade i ankelen etter duell mot Papiss Cissé. Manageren bekrefter i ettermiddag at Ward med sikkerhet er ute til lørdagens møte med Queens Park Rangers, det samme med Michael Duff og Matt Taylor.

– Stephen Ward er ikke så bra som vi hadde håpet på, vi trodde det kunne være skade på mykt vev, men det er litt mer komplisert enn som så, sa Dyche. Vi tror det er en skade på knokkelen og vi vil vite mer når den blir undersøkt nærmere, han skal til en spesialist imorgen så da får vi litt mer klarhet i saken. 

– Michael Duff fikk nok en smell, det er ikke noe alvorlig, men det må bli bra så jeg tror ikke han kommer til å være klar til helgens kamp. Matt Taylor er bare på vei tilbake, men også han på bedringens vei. Han viser fremgang og selv om han ikke er klar så går treningen stadig bedre. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sam Vokes fikk nok en kamp for reservene nylig og kom på scoringslisten to ganger mot Sheffield United. Sjefen innrømmer at Vokes ikke kommer til å være spilleklar til helgen, men ymter til at spissen nærmer seg et laguttak.

– Vi har sagt flere ganger at Sam trenger å være i form, både fysisk og mentalt. Han ser helt klart bra ut for øyeblikket og det kommer mer, han er på vei tilbake til full form og er på rett spor – det er sikkert. Han viser stadig fremgang i alle de ukene han har trent med oss og for å være ærlig så har rehabiliteringen hans vært oversett av en spesialisten, fysioterapeuten og han selv.

– Han sitter igjen med følelsen av å være på et godt sted for øyeblikket der han nærmer seg, avsluttet Dyche.