Neste: Watford

Turf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCwatfordThe Clarets tar imot Watford på Turf Moor som ikke blir noen lett utfordrer å bryne seg på, men Sean Dyche kjenner til klubben bedre enn de fleste og ser for seg et knakende oppgjør. Watford har nemlig ikke tapt siden slutten av oktober og har som mål å strekke den trenden til bortekamper uten tap, mens the Clarets fortsatt jobber med å gjøre Turf Moor til en festning. 

Burnley-manageren må klare seg uten Michael Duff og Chris McCann som begge soner karantene, men har ellers en fulltallig stall å velge fra i jakten på tre nye poeng på Turf Moor – noe de ikke har klart på litt over en måned. Gjestene må klare seg uten spissen Ferrnando Forestieri (hamstring) og Matej Vydra kan potensielt få spilletid, men John Eustace (rygg) og Prince Buaben (strekk) er fortsatt utilgjengelige.

Foto: Burnley Express
Foto: Burnley Express

The Clarets har hatt gode tider mot Watford den siste oppgjørene, det har nemlig endt med seier i 50% av oppgjørene; 15 av 30 og gjestene har svært sjeldent funnet lykke på Turf Moor. Sist gang the Hornets vant i Burnley var i april 2004 – den gang vant de 3-2, men har siden den kun fått med to poeng hjem.

Oppgjøret vil by på gjenforening mellom Burnleys manager Sean Dyche og hans tidligere arbeidsgiver der Dyche vil få en utfordring å snu lagets trend som kan vise til kun en seier på de siste seks kampene, men samtidig er det kun Brighton og Charlton som har dratt fra Turf Moor med pull pott denne sesongen.

The Hornets’ siste kamp endte med 2-1 tap for Hull City, som også satte en effektiv stopper for Watfords syv kampers ubeseirede rekke (fem seire og to uavgjort). Gjestene sitter utrygt på en sjette plass og har som mål å stadfeste mist den plassen, mens Burnley er lystne på å omforme deres gode form til poeng og ikke ord.

Skulle Mark Yeates spille på Turf Moor, vil det bli hans 300. kamp for klubben.

Tidligere oppgjør:
03.mar 2012 Watford 3-2 Burnley
06.aug 2011 Burnley 2-2 Watford
13.nov 2010 Burnley 3-2 Watford
12.feb 2010 Watford 1-3 Burnley