Neste: West Bromwich

west bromwichTurf MoorTo lag som sliter litt med formen møtes på Turf Moor og begge vil vinne. Burnley er seige å slå på eget gress, mens gjestene fra Birmingham er vanskelige å score mot, alt tyder på at det vil bli et underholdende oppgjør mellom to lag som trenger poengene i kampen for å overleve. 

Burnley kan for tiende gang sende ut det samme mannskapet som i de foregående kampene mot West Bromwich og jager dermed motstanderens rekord som lyder på tolv kamper. Dyche har ingen nye skader å bekymre seg over og har heller ingen nye forsterkninger å bruke, foruten Michael Keane som ligger an til å få sin «debut» som permanent Burnley-spiller.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Darren Fletcher kan få sin debut for West Brom etter å ha blitt hentet på deadline-day, sist mandag. Den noe kontroversielle Saido Berahino kan få spilletid mot the Clarets, noe som er høyst usikkert etter at han i et uautorisert intervju uttalte at han ønsker større utfordringer enn de han får med West Bromwich – slikt faller ikke i god smak.

bortelaget har kun vunnet ett av sine siste 13 kamper på Turf Moor (1-6-6) og sist gang seieren fant sted var i februar 2002 i League One. Lagene møtes i den øverste ligaen for første gang siden desember 1970. The Clarets har slitt med formen i Premier League og kun vunnet ett av deres syv siste oppgjør på eget gress (1-2-4). Blant deres svakeste punkter er dødballer hvor tolv mål har kommet imot – noe som må adresseres.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Gjestene står uten seier på deres seks siste bortekamper og har kun vunnet en gnag på de siste syv – en lignende form som the Clarets med andre ord. De står også som seriens minst-scorende lag på fremmed gress med kun elleve mål, men er derimot vanskelig å score mot. Albion står med 22 poeng, som er det samme som forrige sesong på samme tidspunkt.

Sist gang lagene møttes ble det en sterk – og ydmykende for Burnleys del – 4-0-seier til West Brom.

Kampen spilles på Turf Moor, søndag 8.februar kl 13:00