Neste: West Ham

The Clarets tar imot tittelutfordrerne West Ham med Big Sam i spissen, men den lilla- og lyseblå arme er ikke i form og står uten seier på deres seks siste forsøk. Gjestene derimot, har ikke tapt på ni kamper, men har fire strake uavgjort å vise.

Burnley-manager Eddie Howe må se an formen til Danny Lafferty og Danny Ings som begge sliter med mindre skader. Jay Rodriguez antas å igjen få spille mot det tidligere Premier League-laget etter å ha kommet seg gjennom 90 minutter mot Ipswich i midtuken.

Foto: BurnleyFC.com

West Ham-sjef, Sam Allardyce håper å snu en lei 1-1-trend som har vart over fire kamper, men savner flere viktige spillere; Julien Faubert (lysken) og Ricardo Vaz Te (hamstring) er begge ute, men Big Sam har fortsatt Papa Bouba Diop ute med langtidsskade.

I løpet av 88 år har de lilla- og lyseblå møttes 78 ganger, der hver av dem sitter igjen med 31 seire og resterende (26) har endt med poengdeling. Sist gang lagene møttes ble det seier til Burnley på Upton Park og dersom the Clarets skulle vinne her idag, vil det bli deres første dobbel over the Hammers på 65 år. Gjestene fra London er lystne på å unngår deres tredje strake tap på Turf Moor, men de har også kun vunnet kun fire av deres 36 reiser til Turf Moor.

Burnley ligger på en lei 16.plass og har ikke vunnet på seks kamper, men kan vise til to uavgjort. West Ham ligger på en tredje plass og trenger to poeng unna plassen som gir direkte opprykk etter å ha spilt fire strake 1-1-kamper, deres siste seier kom borte mot Cardiff tidlig denne måned. Sam Allardyce sitt mannskap er ikke å undervurdere, de har nemlig ikke tap på ni kamper selv om det kun har blitt tre seire. Bedre blir det ikke vel vitende at the Hammers har hele 21 spillere på scoringslisten..

Tidligere møter:
21.feb 2010 West Ham 5-1 Burnley (FA cup)
03.des 2011 West Ham 1-2 Burnley

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 24.mars kl 16:00