Neste: West Ham

west_ham_united_fcUpton ParkBurnley reiser til London i deres en av fire siste kamper, med en sisteplass på tabellen og fem poeng opp til sikker plass betyr det at the Clarets har fire cup-finaler foran seg.

«No, Nay, Never» er et kjent utsagn for Clarets-fansen, men dette endrer seg til «Now or never» når de møter the Hammers på lørdag. 

Sam Allardyce har ingen nye skader å bekymre seg over og vil nok en gang starte med Reece Burke i forsvar etter at unggutten imponerte i debuten i helgen som var. Sam Vokes er tvilsom for Burnley, mens Ashley Barnes soner karantene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Big Sam satte et mål før sesongen at hans West Ham skulle sikre 50 poeng og avslutte på en niende plass, men i forkant av dette oppgjøret må kanskje den slu Sam endre den taktikken for det Lancashire-laget som kommer på besøk er desperate etter poeng.

Det har vært mange mål når lagene har møttes i Premier League med en gjennomsnitt på fire mål per kamp. Sist gang Burnley besøkte Upton Park ble det et surt 5-3 tap, men det er håp. West Ham har kun vunnet en av siste siste tolv kamper og kan vise til tre mål på de siste syv kampene.

The Hammers var på en sterk fjerde plass før jul, men har siden den gang vunnet kun to ganger.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

På målfronten er de sterke der Burnley har slitt mer og nettet 15 mål med hodet – forøvrig mest i ligaen. Siden straffe var noe som kom i fokus forrige kamp for the Clarets, så har Hammers-keeper Adrian reddet tre straffeskudd på rad, mens på motsatt side så er Londonerne det eneste laget i serien som enda har til gode å score fra straffemerket.

The Clarets sliter også på sin måte; de har gått fem kamper uten mål (5t 59m) og har kun ett mål på over ti timer, det kom mot Manchester City. Videre har Lancashire-laget kun sikret seg ett poeng av 15 mulige og et tap på Upton Park vil gjøre det til deres fjerde strake – som også vil være deres styggeste formkurve denne sesongen. Videre har the Clarets sluppet inn dobbelt så mange mål som de scoret 52-26.

Kampen spilles på Upton Park, lørdag 2.mai kl 16:00