Nytt fra Turf Moor

Midtbanespiller Scott Arfield fant nettmaskene mot York og er sikker på at the Clarets har det som trengs for å fortsette på vinner-trenden etter en overbevisende seier i midtuken. Manageren ser fram til en knasende oppgjør mot lokale Preston North End, mens Trippier mener at Danny Ings har gjort en god jobb foran mål etter at Austin valgte å dra til QPR.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Artfield forteller at the Clarets kan bygge på cup-seieren og ta det med seg i lørdagens kamp mot Sheffield Wednesday, der de kan heve spillet og bygge videre på poengdelingen mot Bolton i åpningskampen.

– Det er godt å kjenne på vinnermentaliteten i sesongstarten og det kan kun hjelpe laget for øyeblikketVåre to foregående prestasjoner og det vi har vist i sesongoppkjøringen, har satt oss i en god posisjon foran helgens oppgjør – selv om vi har fått en god start, så kan vi gi enda mer. Ligaen er det viktigste og med Championship som en så formidabel liga som i år, er det viktig et par gode resultater da man ønsker å være der oppe – og det er målet vårt, sa midtbanespilleren.

The Clarets trakk Preston North End i Capital One cupens andre runde og sjefen gleder seg til et knall lokalderby.

– Det blir et saftig oppgjør og et bra for alle sammen. Jeg var i Preston og så dem spille mot Blackpool på mandag og er sikker på at det blir en god atmosfære på Turf Moor, men vi har nok å tenke på i mellomtiden. Første utfordring er Sheffield Wednesday på lørdag som vi tar som det kommer og ser fram til kampen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi føler vi har startet sesongen positivt med et godt resultat mot Bolton og et veldig godt et mot York, så det er gode tegn, men det er mye mer som venter. Vi mangler ikke spillere, men spillerne har blitt bedre kjent med oss og vi dem – vi er kun to kamper uti sesongen og viser gode tegn, poengterte sjefen.

Danny Ings’ opphold på Turf Moor har ikke alltid vært like flott med lange skadeopphold, men spissen er nå virkelig i form etter å holdt seg skadefri den siste tiden. Tar en med sesongoppkjøringen har Ings nettet ikke mindre enn seks ganger, inkludert Bolton og York-kampene. Både sjefen og Kieran Trippier føler at unge Ings har det som trengs for å fylle tomrommet etter Charlie Austin.

Vi ønsker at målene kommer fra hele banen og at vi angriper med frihet, jeg tror ikke at Danny har holdt noe igjen i det han har ledet angrepet, han har vært utmerket for oss, scoret mål og skapt sjanser – måtte det fortsette lenge, skrøt sjefen.

Danny har scoret i de seks siste kampene, han er en veldig god spiller og hvis vi klarer å holde han skadefri og i form, kommer han til å score mange mål, la Trippier til.