Obafemi reddet poenget

(Burnley 1-1 Watford): Watford hadde gjort hjemmeleksen sin og gjorde det vanskelig for Burnley. Det var en del stygt og kynisk spill, en dommer som mistet kontrollen over kampen og det lå an til et tap. I det femte tilleggsminutt sørget Obafemi for en fortjent og etterlengtet utligning!

The Clarets stilte med samme mannskap som i siste kamp mot Watdord. Etter 40 sekunder ble en herlig ball sendt mot Berg Gudmundsson som fikk skuddet sitt reddet, men returen falt til Barnes på løp like bak. Spissen sendte en salve mot keeper Backmann som akkurat fikk en hånd på ballen og tvang ballen til å treffe tverrleggeren. Spennende start av hjemmelaget.

Burnley hadde god kontroll på omgangen og gjestene slapp ikke til nevneverdig. Tella (7′) og Zaroury (14′) var nærmest. Men i det 32.minutt sendte Joao Pedro ballen mål etter en blemme av Muric som Clarets-forsvaret ikke klarte å rydde opp i og dermed sto det 1-0 til Watford.

Beyer pådro seg en smell i det 38.minutt og etter litt minutter ble midtstopperen byttet ut med Al-Dakhil. Zaroury (42′) kom til en god mulighet og tvang fram en god redning av keeper Bachmann. Sluttminuttene bar et lite preg av et Burnley som rotet bort ballen gang på gang. Fjerdedommeren la til tre tilleggsminutter, men det ble ikke noen store sjanser før lagene ble sendt i garderoben.

Annen omgang startet med et keeper-bytte hos Burnley der Muric ble byttet ut med Peacock-Farrell. Burnley var kvikke i åpningsminuttene og Zaroury (47′) traff sideveggen etter et veldig fint angrep av the Clarets. Barnes (49′) forsøkte på et langskudd som gikk langt til side for mål.

Selv om the Clarets var farligst innledningsvis, så var det fortsatt unødvendige feilpasninger. Berg Gudmundsson (53′) og Tella (55′) forsøkte deg. Hoedt spilte stygt gjentatte ganger, men slapp unna med en del stygge forseelser. Blant annet et direkte rødt kort for arm i ansiktet og straffe. En ting er å sette listen høyt, men i mange tilfeller burde flere Watford-spillere fått kort.

Tella (62′) sørget for omgangens største mulighet når han tvang fram en redning på streken. Det markerte på mange måter dagen for Burnley. Jo mer kampen nærmet seg fulltid, desto mer virket dommeren å miste kontroll over kampen. Mange avgjørelser som fikk flere til å klø seg i hodet, eller manglende sådan.

Fjerdedommeren la til seks tilleggsminutter, noe som virket stusselig da det nok burde vært minst ti.. I det femte tilleggsminutt havnet et Zaroury-hjørnespark hos Foster på bakerste som traff stolpen og returen havnet hos Michael Obafemi som kranglet inn en velfortjent utligning! 1-1 på Turf Moor!

Burnley: Muric (Peacock-Farrell 46), Roberts (Obafefmi 85), Ekdal, Beyer (Al-Dakhil, 40), Maatsen, Cullen, Brownhill, Tella, Berg Gudmundsson (Twine 70), Zaroury, Barnes (Foster 70)
Innbyttere: Peacock-Farrell, Al-Dakhil, Vitinho, Cork, Foster, Obafefmi, Twine
Gult kort: Barnes 57, Roberts 83, Obafemi 90+1

Watford: Bachmann, Kamara, Hoedt, Porteus, Mario Gaspar, Choudhury, Cleverly, Kone (Louza 75), Sema (Araujo 69) Joao Pedro (Kabasele 87), Sarr, Davis (Martins 69)
Innbyttere: Hamer, Kabasele, Assombalonga, Louza, Sema, Araujo, Martins
Gule kort: Kamara 35, Porteus 70, Pedro 86,