O’Neill forlenger med Burnley

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC melder idag at unge Luke O’Neill har skrevet under en to-års avtale med Turf Moor-klubben. 22-åringen tilbrakte store deler av forrige sesong på lån hos York City der han sikret seg verdifull erfaring.

Jeg er kjempeglad for å ha skrevet under en ny avtale og at sjefen har gitt meg sjansen til å være her i to nye år. Jeg ser fram til å komme meg i form etter skaden fra Southend forrige sesong. Sean anså meg som frisk nok til å gå på lån og få mer kamper under huden og nå er jeg tilbake, klar til å spille ot utfordre.

– Jeg vet det kommer til å være hardt nå som vi er i Premier League, men hvis ikke så kommer jeg til å vurderer lån hvis det er det sjefen vil. Jeg er glad for å være tilbake med en herlig gjeng og ser fram til sesongoppkjøringen, sa O’Neill.