Reid gleder seg over gjenforeningen

Steven Reid ser fram til utfordringen med Burnley i Premier League og fryder seg over gjenforeningen med Sean Dyche. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

33-åringen skrev under for the Clarets igår og ble dermed Sean Dyches femte spiller denne sommeren – enda en som kom vederlagsfritt til Turf Moor etter at kontrakten med West Bromwich gikk ut.

Steven husker Sean Dyche fra sine yngre dager i Millwall og når tilbudet om en gjenforening og det i Premier League dukket opp, var det rett og slett for fristende til å takke ja.

– Jeg har hatt samtaler med Sean gjennom hele sommeren og det var en lang og hard sesong med West Brom sist, og jeg er henrykt over å få avtalen i boks, sa Reid. Det var interesse fra andre i sommer fordi jeg var tilgjengelig gratis, men dette føles som den rette overgangen i Premier League. 

– Jeg tror at det er en beste ligaen i verden og jeg gleder meg til å gi den et nytt forsøk. Jeg pleide å spille ved siden av sjefen i Millwall og han er en mann jeg respekterte som spiller, han var der og guidet meg gjennom karrièren og det kommer til å være herlig å endelig kunne spille under han. 

– Det kommer til å være herlig å endelig kunne spille under han

De siste årene har jeg vært en nøkkelspiller i de lagene jeg har vært hos. Jeg tror vi kan gjøre det bra denne sesongen, med erfarne spillere som har spilt på det øverste nivået og de unge talentene som er her. Man trenger en god blanding av begge fordi det kommer til å være perioder der vi kommer til å slite med resultater, noe som skjer med alle klubber i Premier League. Forhåpentligvis har guttene erfaringen som kan få oss gjennom de turbulente periodene og tillate oss å ha en suksessrik sesong, avsluttet Reid.