Oppgradering av Turf Moor sluttført

Etter opprykket til Premier League meldte Burnley at det skulle legges av midler til opprustning av Turf Moor, dette er nå sluttført og Lancashire-lagets stadion står nå igjen med Premier League-standard.

Foto: Lancashire Telegraph
Foto: Lancashire Telegraph

Ansiktløftet har kostet £4m og innebar oppgradering av både stadion og treningsfeltet Gawthorpe. Det har blitt nye seter på benken og på tribunene, utvidet presseboks, nytt opplegg for 3D-kameraer, ny plassering av spillertunnelen, mens Gawthorpe har fått nye baner og er i sluttfasen – det samme er oppgraderingen av flere andre fasiliteter.

Foto: Lancashire Telegraph
Foto: Lancashire Telegraph

Manager Sean Dyche liker å ha en finger i spillet rundt det meste som foregår og forteller at deler av pengepotten som ble mottatt som følge av opprykket til Premier League, måtte legges til side.

– Vi har tatt store steg utenfor banen, vi har endret mange ting. Turf Moor har forandret seg ganske raskt, bare kablingen til media har vært en enorm jobb. Det er nye baner på treningsfeltet og mye jobb har blitt gjort, men det er begrenset hvor mye man får på en gang.

– Det er mange ting vi ønsket å få på plass som vi ikke har fått til, men vi har tilføyd og håper at det bidra til å ta gruppen lenger, uttalte Dyche.